Το uniquelinen.gr χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας και τη σωστή λειτουργία του ιστότοπου. Για να δείτε τα Cookies, κάντε κλικ εδώ.

Επιστροφές

Πολιτική Επιστροφών


Στην UniqueLinen θέλουμε να είστε πάντα ευχαριστημένοι με τις αγορές σας. Αν για οποιοδήποτε λόγο δεν μείνατε ικανοποιημένοι μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του, για την αντικατάστασή του ή επιστροφή του ποσού που διαθέσατε για την αγορά του.

 Για να γίνει δεκτή η επιστροφή θα πρέπει το προϊόν να βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση, στην πλήρη αρχική του συσκευασία, η οποία δεν θα πρέπει να έχει φθορές/αλλοιώσεις. Επιπλέον, το προϊόν πρέπει να μην έχει χρησιμοποιηθεί, πλυθεί, φθαρεί, τροποποιηθεί και πρέπει να έχει πάνω όλες τις ετικέτες.Δεν γίνονται δεκτά μαξιλάρια, επιστρώματα και ανωστρώματα αν έχει ανοιχτεί η συσκευασία τους για λόγους υγιεινής. Τέλος, μαζί με το προϊόν θα πρέπει να αποσταλεί και η απόδειξη ή το τιμολόγιο με το οποίο το παραλάβατε.

Διαδικασία Επιστροφής

Επικοινωνείτε μαζί μας στο 2394 301795 ή στο sales@uniquelinen.gr για να μας ενημερώσετε ότι επιθυμείτε να επιστρέψετε την παραγγελία σας, και για να διευκρινίσουμε τις λεπτομέρειες της επιστροφής. Αν σας έχει έρθει άλλο προϊόν από αυτό που παραγγείλατε ή έχει κάποιο ελάττωμα, στέλνετε το δέμα μέσω της εταιρείας ταχυμεταφορών από την οποία παραλάβατε δωρεάν. Σε κάθε άλλη περίπτωση τα έξοδα επιβαρύνουν τον πελάτη. Η ευθύνη για την επιστροφή των προϊόντων είναι του πελάτη γι’ αυτό θα πρέπει να εξασφαλίσετε την ασφαλή μεταφορά του και να φροντίσετε το προϊόν να είναι πολύ καλά συσκευασμένο.

Σε περίπτωση έγκυρης άσκησης του δικαιώματος υπαναχώρησης και με την προϋπόθεση ότι έχει επιστραφεί το προϊόν σύμφωνα με τις παραπάνω προϋποθέσεις πίσω στην εταιρεία τότε η UniqueLinen  θα καταβάλει το οφειλόμενο ποσό μέσω τραπεζικής κατάθεσης εντός 10 ημερών.

Τα προϊόντα αποστέλλονται στη παρακάτω διεύθυνση:

UniqueLinen

Αποστόλου Παύλου Λαγυνά Θεσσαλονίκης

Τ.Κ. 57200

Τηλ. 2394 301795